Parkhappening op het plein 2021

Door Parkhappening Brecht 17 juli 2021

Na een jaar onderbreking organiseert Vriendenkring personeel gemeente Brecht vzw in 2021 drie maandagen een Parkhappening, omwille van corona uitzonderlijk ‘op het plein’.

Om alles op een (corona-)veilige manier te laten verlopen, zijn er een aantal afspraken (start vanaf 19.00 uur, max. 1.000 personen, met max. 8 personen aan tafel…).

De toegang tot het plein is voorzien ter hoogte van het “Oude Gemeentehuis” (achter de school De Sleutelbloem) Bij het binnenkomen krijg je een polsbandje en een stoel waarmee je naar een tafel kan gaan. Uiteraard draag je een mondmasker. Als je aan jouw tafel zit mag u uw mondmasker afzetten. Wanneer je toch van jouw tafel weggaat (toilet, toog…) draag je steeds jouw mondmasker. De groepen treden op tussen 20.00 u en 22.00 u. Om 23.00 u moet het plein onherroepelijk terug leeg.

Let op: de Gemeenteplaats is vanaf 13.00 uur deze maandagen (tot 01.00 uur deze nacht) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren, tot de start van het evenement om 19.00 uur. Aan de twee toegangen van het plein zijn nog enkele parkeerplaatsen toegankelijk.