TOMORROWBAND / Yasmine Alves

22 jul 2024

TOMORROWBAND

YASMINE ALVES

TOMORROWBAND is een coverband met een focus op het brengen van LIVE EDM muziek met nummers van onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Avicii, David Guetta, Charlotte De Witte en nog veel meer. Stel je een avond voor waarin je meegesleept wordt door de meest opzwepende dance hits, non-stop voor 90 minuten lang! Dat is precies wat Tomorrowband te bieden heeft.

Met een toegewijde passie voor muziek en een repertoire dat bulkt van de bekende dance classics, nemen ze je mee op een onvergetelijke muzikale reis. Van de meest aanstekelijke beats tot de grootste clubanthems, Tomorrowband brengt de dansvloer tot leven met hun explosieve performance.

 

Tomorrowband – website

 

Eric De Vos en Peter Verbraken zijn beide lid van de Rico Zoroh Band. Begeleidingen van artiesten als Gunther Neefs, Sergio, Doran, Yannick Bovy, Johnny Logan, Steve Ryckier, en vele anderen.
YASMINE ALVES is zangeres en wordt 22 juli begeleid door Eric en Peter. Ze was in 2022 al eens te zien op VTM in “I Can See Your Voice” en mocht hier een duet zingen met Natalia. Eerder in 2019 was ze finaliste bij “MNM Rising Star”.

 

Yasmine Alves – instagram