FUNKY ‘D’ / Sub Lime

17 jul 2023

FUNKY ‘D’

Sub Lime

FUNKY ‘D’ is geen gewone alledaagse coverband! Zij brengen hun eigen interpretatie van bestaande nummers. Tot zover zijn zij ook een coverband maar zij gaan verder.

FUNKY ‘D’ is een interactieve live act! De band bestaat uit 4 professioneel opgeleide muzikanten/artiesten en een DJ. Een Funky ‘D’ experience is een interactieve show waarbij de band het gehele park gebruikt en waarbij het publiek direct wordt betrokken. De band bestaat uit een zangeres, saxofonist, trompettist, percussionist/beatboxer.

Alle muzikanten en de DJ zijn mooi gestyled! Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een mooie en stijlvolle zangeres die het publiek in een mum van tijd kan entertainen in samenwerking met de muzikanten. Zij brengen heel fijne kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en het oor.

 

FunkyD.be

 

SUB LIME
5 muziekfanaten in hart en nieren. Meer was er niet nodig om in 2019 Sub Lime op te starten. Sub Lime is een rock coverband die zich laat inspireren door grote iconen zoals Volbeat, Muse, Queen, … Ze staan ervoor om alom gekende rock-klassiekers af te wisselen met meezingers met een eigen twist.

 

facebook Sub Lime