FAMILIEFESTIVAL

11 jul 2022

In 2022 viert de parkhappening haar honderdste parkavond! Omdat het met zo’n knaller iets meer mag zijn, kan je je op maandag 11 juli met het hele gezin al vanaf 14.00 uur komen uitleven! Er is een waaier aan activiteiten voorzien, mee georganiseerd door de cultuurdienst.

Doe je mee met de zeepkistenrace of heb je meer zin in de komische circusvoorstelling ‘No way back’? Tegen de avond vervolgen we het muzikale programma dat je van de parkhappening gewend bent.

Programma:

“NO WAY BACK”
Met kinderlijk enthousiasme bouwen 2 acrobaten gewaagde constructies in het Gemeentepark met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige.

ZEEPKARREN RACE
Zet je klaar op pole position… 3, 2, 1… START! Donder van onze helling en race als eerste over de streep en neem jouw grote prijs in ontvangst. Geen nood als je geen snelheidsduivel bent. De mooiste zeepkist komt ook in de spotlight terecht. Heb jij er ooit van gedroomd om als échte racepiloot van een grote schans te racen? En dat met je eigen gemaakte zeepkist! Tover onze Creatools om tot een heuse snelheidsmachine en versla elke tegenstander. Kriebel in de buik verzekerd! Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor mama en papa en elke andere snelheidsduivel.

Zeepkarren-race met Creatool. Laat je niet kisten door jouw tegenstander…

DÖNER KLEIBÄB
Serdi en zijn broer serveren reepjes klei recht van de grote homp, waar u lustig mee kunt kliederen, al dan niet met looksaus. Eens uw boetseerwerk klaar, gaat het voor een kleine afbaksessie weer de spies op, waar alle kleikunstwerken samengeplakt worden tot één gesammtkunstwerk, een heuse toren van kebabel.

TRASHBEATZ
Deze gemaskerde wezens toveren de gekste dingen uit hun vuilbak. Van een levend drumstel tot een swingende xylofoon, alles kan! Dans mee op de aanstekelijke deuntjes.

RADIO FRESNEL
Radio voor jonge en oude mensen, voor mooie mensen en minder mooie. Voor lachebekken en doodserieuze mensen. Voor mensen met smaak en mensen met wansmakelijke gedachten. Op een zeer interactieve manier brengt deze roestige radiocaravan leven in de brouwerij.

GERARD DE OLIFANT
Deze grootste kindervriend mag niet ontbreken op dit feest. Uren speelplezier gegarandeerd op deze oogstrelende attractie!

Binnenkort nog meer info.

Acts & animatie