LE FRIQUE / Little Chris

29 jul 2024

LE FRIQUE

Little Chris

De zeskoppige band LE FRIQUE brengt medley’s uit het disco- en funkgenre met tijdloze klassiekers van onder meer Prince, Stevie Wonder, The Jackson 5, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Diana Ross en James Brown.

​De band bewees al meermaals meer te zijn dan een gewone coverband. Met hun eigen uitgewerkte medley’s word je meegezogen in een sneltrein die je zonder stoppen meevoert back to the 70’s and 80’s.

 

Le Frique website

 

LITTLE CHRIS is als “one man and his guitar” gewoon rasentertainment van de bovenste plank en heeft een stevige reputatie als studio- en livemuzikant. Hij speelde bij grote artiesten als Paul Michiels, Soulsister, Lightin’Guy die dankbaar gebruik maakten van zijn kwaliteiten als muzikant. Maar met zijn one-man optredens wordt hoofdzakelijk uit de ‘rockdoos’ gegraaid. Je kan dus alles verwachten en de songkeuze van Chris maakt dat het verschillende kanten op kan gaan: van Bruce Springsteen, Extreme, Kiss, Cindy Lauper naar Pink Floyd, David Bowie, Stray Cats, Queen, maar ook de succesmedley voert de stemming ten top.

 

facebook Little Chris