8 juli

Voorprogramma:

NOT JOHNNY CASH, een tribute band, een eerbetoon aan Johnny Cash.

Cash begon zijn shows altijd met: "Hello, I'm Johnny Cash". Zij zeggen:"Hello, I'm NOT Johnny Cash", vandaar. NOT Johnny Cash brengt de songs van Cash, van 1953 to 2003 met een echte "NOT June Carter" zangeres.

Dit alles in Cash's basic Chicka-Boom stijl, soms met een moderne groove. De band speelt zelfs in gevangenissen; de band heeft namelijk ook de mogelijkheid om het volledige optreden van Cash in gevangenis San Quentin 1969 te spelen. Komt aan bod: de Country Cash, de Rocker Cash, de Gospel Cash, de American records Cash. Een authentieke, no-nonsense band met muzikanten van hoog niveau die Johnny Cash eren op een indrukwekkende manier.

http://users.telenet.be/notcash/

 

Hoofdprogramma:

LOUIE LOUIE zijn 4 muzikanten die de gouden klassiekers van de psychedelische popmuziek naar uw evenement brengen.

Louie Louie komt de sterke drank in uw cocktail gieten, de paddestoelen in uw saus en de space in uw cake steken. Verwacht geen coverband met partituren op de pupiters: Louie Louie brengt de nummers zoals ze vroeger live klonken: opwindend, rauw, euforisch, dansbaar, gevààrlijk, en dat met overgave, passie en, niet te vergeten, peace & love.

Ze brengen originele coversversies van de grootste en beste 60's hits, denk aan CCR, The Rolling Stones, The beatles, The Doors en vele anderen. 
 
In 2019 brengen ze een speciale set opgedragen aan het bekendste festival allertijden WOODSTOCK, in 1969 veranderde de wereld voorgoed toen ongeveer 400.000 mensen  een onbekend plekje in New York bezetten en er het grootste feest  ooit bouwden.
 
https://www.louielouieband.com