31 juli

Voor de laatste maandag hebben we een last-minute aanpassing moeten doen van ons programma. De Schorre, die normaal het voorprogramma zou verzorgen, heeft wegens gezondheidsredenen zijn optreden moeten annuleren. Maar geen paniek, met LuNa hebben we een meer dan waardige vervanger op het podium staan.

"LUNA is het muzikale duo tussen gitarist Luc Canters en jazzzangeres Nathalie Van den Meutter. Samen brengen ze intieme en krachtige covers uit het jazz-, blues-, soul- en pop-repertoire, die ze telkens in een apart LUNA-jasje hebben gestopt." Meer dan troeven genoeg om er tijdens de laatste avond een spetterende show van te maken.

en then… one and a half hour later… hoefgetrappel aan de andere kant van de heuvel… ’t komt snel dichterbij en daar verschijnen ze, kazoo in de mond: “tè teteret teteret teteret te tèèè tèèè! Tè teteret teteret teteret teteret teteret te tèèèè!.... stormenderhand stuiven ze de Ponderosa Ranch, die verdacht veel lijkt op het park van Brecht, binnen. Op de veranda, die ook al gelijkenis vertoont met het podium van de parkhappening, doen ze hun zijden kostuums aan, nemen hun sixties microfoon ter hand en kwelen de meest onvergetelijke songs uit dat tijdperk naar de maan, terwijl de meute totaal in vervoering raakt. Do we need to say more? Voor de derde keer in ’t park en top of the bill omdat we ’t met z’n allen toch zo schoon vinden: De Bonanzas!!

En dan hebben we ’t alweer gehad… of toch nog niet helemaal, want ook onze vaste vuurwerkmakers hebben beloofd ter ere van deze twintigste jaargang een stevig eforreke te doen! De Brechtse sterrenhemel krijgt nog wat meer glans en met de nodige oooooh’s en aaaaah’s verwijzen we deze feesteditie naar de geschiedenis!