30 juli

En toen werd het 30 juli en wuiven we deze 21ste editie van parkhappening Brecht alweer uit! Maar niet vooraleer ons muzikaal orgasme bereikt hebben.

Vorig jaar kwam hij voorzichtig kijken, bleef hij rustig op z’n stoeltje zitten, gekweld door een pijnlijke onderrug die elke beweging en zeker een shakende podiummove in de weg stond. Maar dit jaar zijn hij en z’n maat er opnieuw bij, swingender dan ooit! Z’n repertoire is onuitputtelijk, z’n enthousiasme legendarisch: de SCHORRE! Alle verdere commentaar overbodig. Ongetwijfeld speelt hij ook dit jaar ‘Hé komaan, blijf niet staan…’

En wees er maar zeker van, jullie zullen niet blijven staan! Hoe dit zootje ongeregeld zo lang onder de parkhappeningradar is kunnen blijven, is een raadsel, want vorig jaar bliezen ze ons zodanig van de sokken, dat het snel uitgemaakt was dat we hen terug zouden vragen. En wel als afsluiter: STARSHIFTER!!!!

Pascal, Bert, Bart, Dennis, Wim en onze eigen Brechtse Natascha – girlpower weetjewel! - gaan zodanig voor vuurwerk zorgen dat het vuurwerk dat op hun optreden volgt… gewoon bij hun show hoort!