23 juli

23 juli, voorlaatste parkhappening, hoog tijd om de weide nog eens stevig te laten daveren!

Er zijn zo van die gasten die als ‘blijvers’ bestempeld worden nog voor ze goed en wel begonnen zijn. We waren vorig jaar zodanig gecharmeerd door deze LITTLE CHRIS SOLO, dat we hem prompt uitnodigden om ook dit jaar het park op te warmen. Niet voor een gat te vangen trouwens, deze linkshandige Antwerpse ‘man and his guitar’: van blues tot rock, van Springsteen tot Kiss, gepokt en gemazeld bij grootheden als Boogie Boy en Paul Michiels, zijn we er gerust in dat deze Chris Van Nauw het tweede luik van Parkhappening 2018 het juiste leven zal inblazen.

Crescendo de laatste rechte lijn in! En hoog tijd voor wat girlpower… want tot nu toe zijn enkel mannen de revue gepasseerd. Niet dat bij BLACK & BLONDE geen mannen de dienst uitmaken. Integendeel, drummer Erwin, bassist Jan en zanger/gitarist Mike spelen al samen muziek sinds 1996… Ze bestaan verdorie al twee jaar langer dan de Parkhappening!
Maar hun nieuwste aanwinst, zangeres Kristel biedt stevig weerwerk tegen al dat mannelijk geweld! En ‘geweld’ is niks overdreven: het repertoire van deze vierkoppige coverband uit de Antwerpse Kempen gaat van de beste rock klassiekers tot de pittigste pop nummers, waarbij af en toe de gevoelige snaar niet wordt geschuwd… Wij gingen hen scouten in Zwitserland, sorry, Klein Zwitserland – zo eindeloos is het budget van de parkhappening nu ook weer niet