22 juli

Voorprogramma:

USUAL is een twee koppig duo dat bestaat uit Andy Fontyn en Sam Smedts. Ze brengen bekende covers in een eigen versie waarbij eigen werk ook niet mag ontbreken. Dit alles doen ze enkel met gitaar, cajon / percussie en hun stem, wat de bezetting zeer toegankelijk maakt voor allerlei soorten evenementen. Versterkt of niet versterkt, dat maakt voor USUAL ook niets uit!

USUAL is gestart in de zomer van 2015 waarbij ze de Meir in Antwerpen hebben laten kennis maken met hun muzikale capaciteiten en steeds weer een feestje bouwden. Want er is niets mooier dan mensen op straat een glimlach te bezorgen dankzij de kracht van muziek. Het muzikale duo viel meteen in de smaak en werden al snel opgepikt door tal van evenementen. Reeds zijn ze al verschenen op MNM en Q-music en hebben ze met een aantal grote artiesten mogen samen werken.

http://www.usualofficial.be

 

Hoofdprogramma:

Coverband ATOMIKA bestaat sinds 2008 en heeft sinds al die jaren vele podia bezocht.

Atomika is een band die stevige rock brengt maar eveneens pop en disco covers.
En medleys kunnen bij een covergroep natuurlijk niet ontbreken. Een discomedley , een dancemedley en zelfs een Nederlandstalige medley worden u voorgeschoteld.

Atomika is enerzijds een partyband maar tegelijk ook een rock coverband. Rockmuziek komt dus zeker ook aan bod. Klassiekers van Tina Turner, maar ook van AC/DC en vele anderen passeren de revue.

http://www.atomika.be